Αλλαγές και βελτιώσεις στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου

Ολοκληρώθηκαν μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου που στεγάζεται κάτω από τις ανατολικές κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, ώστε οι αίθουσές του να γίνουν ακόμα πιο φιλόξενες και πρακτικές για τους δημότες που γυμνάζονται εκεί καθημερινά.

Το χώρο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, επιθεωρώντας τη νέα διαρρύθμιση και τα νέα χρώματα που κάνουν τη διαφορά σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους αθλητικούς χώρους στο Δήμο Αιγιαλείας. Ο κ. Βαρδάκης συνομίλησε με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Φώτη Παπαναστασόπουλο και Χρήστο Τσερεντζούλια, που είναι οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου και κατέγραψε τόσο τις αλλαγές που έγιναν, όσο και τις νέες βελτιώσεις που προβλέπονται σύντομα.

Υπενθυμίζεται πως το Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, που αδειοδοτήθηκε το 2016, έχει εγγεγραμμένα πάνω από 180 μέλη που το επισκέπτονται καθημερινά, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10 π.μ. με 10 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. με 2.00 μ.μ.. Πληροφορίες για εγγραφές δίνονται εργάσιμες μέρες και ώρες στην έδρα του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» Δήμου Αιγιαλείας, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου, Βασ. Κωνσταντίνου 76 και στο τηλ. 26910-26694.

X