Β’ Κ.Δ.Α.Π Αιγίου “Γαϊτανάκι”: Στο κλίμα των γιορτών

By 31/12/2021 Κ.Δ.Α.Π

Τα Χριστούγεννα είναι αναμφίβολα η αγαπημένη γιορτή των παιδιών. Γι’αυτό οι δυο τελευταίες εβδομάδες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία λήξης του Κ.Δ.Α.Π είχαν ως στόχο τη δημιουργία μιας ζεστής και αποκλειστικά Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας.

Αρχικά, λόγω της επικείμενης επίσκεψής μας στο πάρκο των Ψηλών Αλωνίων προετοιμαστήκαμε ανάλογα. Αποφασίσαμε να γίνουμε οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη ώστε να μεταφερθούν τα δώρα όσο πιο σύντομα γίνεται. Μεταμορφωθήκαμε σε ταρανδάκια, ετοιμάσαμε τα γράμματά μας και η μέρα της συνάντησης έφτασε!!Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών μόλις ανακοίνωσαν στον αγαπημένο τους Άγιο πως θα συντελούσαν κι αυτά στην αποστολή του. Ξεχύθηκαν, λοιπόν, στο πάρκο και κατασκεύσαν μικρά δωράκια για το σάκο του. Βέβαια, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία απόλαυσαν γευστικά κεράσματα και διασκέδασαν παίζοντας οργανωμένα παιχνίδια στον στολισμένο χώρο.

Οι μέρες που ακολούθησαν επικεντρώθηκαν στο μήνυμα των Χριστουγέννων όπου η αγάπη και η ελπίδα φωλιάζει στην καρδιά και την ψυχή του κάθε ανθρώπου. Κάθε παιδί έφτιαξε διάφορες κατασκευές για να δωρίσει στους αγαπημένους του όπως ευχετήριες κάρτες, χειροποίητα στολίδια, φαναράκια με την τεχνική decoupage και φυσικά το ατομικό του ημερολόγιο για το νέο έτος. Παράλληλα, οι γιορτινές μελωδίες αντηχούσαν καθημερινά από τις γλυκές φωνές των παιδιών τα οποία δε δίστασαν να εναρμονιστούν στο κλίμα των ημερών και να χορέψουν στο ρυθμό τους!

Κλείνοντας, το προσωπικό του ΚΔΑΠ Γαϊτανάκι εύχεται σε όλο τον κόσμο Υγεία, Ευτυχία και η νέα χρονιά να φέρει μόνο χαρές!!!

X