Σας ενημερώνουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αιγιαλείας (το δημοτικό στάδιο, το κλειστά γυμναστήρια, καθώς και όλα τα δημοτικά γήπεδα) επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).

Επίσης, χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων δύνανται να κάνουν όσοι είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν, είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στο ΦΕΚ 1868/Β΄/17-5-2020 για τον COVID-19. (ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 30.608/17-5-2020).

Τέλος, διευκρινίζεται ότι ανοικτή πρόσβαση στα δημοτικά στάδια και γήπεδα του Δήμου Αιγιαλείας, καθώς και στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Αιγιαλείας, θα έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαιρέτως, κατόπιν νεότερης σχετικής οδηγίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (gga.gov.gr).

X