Κ.Δ.Α.Π. ΑΚΡΑΤΑΣ

Τα παιδιά μικρότερης ηλικίας ασχολήθηκαν με την δημιουργία παζλ.

Με αφορμή την αλλαγή του καιρού τα παιδιά έφτιαξαν μια κατασκευή με ομπρέλες πάνω σε χαρτόνι.

Γ’ ΚΔΑΠ

Στο Γ’ ΚΔΑΠ, δημιουργήσαμε το δικό μας συμβόλαιο με κανόνες. Επίσης, παίξαμε παιχνίδια μνήμης με αντικείμενα από την τάξη και φτιάξαμε παιχνίδι με φουσκάλες από χειροποίητη σαπουνάδα.

Κ.Δ.Α.Π. ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης φτιάξαμε κουμπαράδες και μάθαμε στα παιδιά την αξία της αποταμίευσης όσο κάναμε κατασκευή.

Κ.Δ.Α.Π. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Το θέμα της εβδομάδας ήταν σχετικό με τα ζώα του φθινοπώρου. Αναφερθήκαμε κυρίως σε αυτά που προετοιμάζουν τις προμήθειες του για το χειμώνα. Μερικά από αυτά ήταν ο σκαντζόχοιρος, το κουνέλι, ο κάστορας, η κουκουβάγια, η αλεπού κ.α. Συζητήσαμε με τα παιδιά και αναζητήσαμε πληροφορίες στο διαδίκτυο και σε βιβλία. Έπειτα δημιουργήσαμε μια κατασκευή και παίξαμε ένα παιχνίδι αισθήσεων. Τέλος λόγω της παγκόσμιας ημέρας αποταμίευσης κατασκεύασε το κάθε παιδί το δικό του κουμπαρά.

3ο Κ.Δ.Α.Π.

Φυτέψαμε τους δικούς μας φθινοπωρινούς σπόρους.

μαδικά παιχνίδια με τον γυμναστή μας κ.Λούη

Ζωντανέψαμε την φρουτοπία.

2ο Κ.Δ.Α.Π.

Αυτή την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με το θέμα του φθινοπώρου. Διαβάσαμε στα παιδιά κάποια παραμύθια ενώ αυτά χρωμάτιζαν κάποιες ζωγραφιές με τα κατάλληλα χρώματα. Επίσης, με την μουσικό μας τα παιδιά έμαθαν να παράγουν κάποιους φυσικούς ήχους και έπειτα έμαθαν και τραγούδησαν το τραγούδι “Μήλο μου κόκκινο”. Τέλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης φτιάξαμε κουμπαράδες-γουρουνάκι με τα παιδιά από ρολό από χαρτί υγείας.

Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ

Οι πρώτες βροχές ήρθαν και τα πρώτα κρύα. Τα χελιδόνια έφυγαν και εμείς ζωγραφίζουμε τα πρωτοβρόχια  τα σύννεφα γεμάτα νερό και τα κόκκινα φρέσκα μήλα. 31 Οκτωβρίου γιορτάσαμε και εμείς το Halloween που είναι μια Αμερικάνικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Φτιάξαμε μάσκες, κολοκύθες και καπέλα μαγισσών

X