Διοργάνωση “ΑΙΓΙΟ SUMMER FUN 2021”

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή μας το «ΑΙΓΙΟ SUMMER FUN 2021» που διεξήχθη σε δύο περιόδους, με διαμονή των ομάδων από την Αττική σε ξενοδοχειακές μονάδες της ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και τη συμμετοχή τοπικών σωματείων.

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας», στάθηκε αρωγός διευκολύνοντας την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν 720 αθλητές – 90 προπονητές/συνοδοί των ομάδων και πλήθος γονέων/εκδρομέων που παρακολούθησαν τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

«Η φιλοσοφία της παρούσας διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία του δήμου μας είναι η συνεργασία με τους ανθρώπους του αθλητισμού, τα σωματεία μας και κάθε φορέα ή συμπολίτη που προάγει τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Παρέχοντας την στήριξή μας εμπράκτως, ευελπιστούμε σε ολοένα και μεγαλύτερες διοργανώσεις προς όφελος της περιοχής μας», τονίζει ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ΄Παναγιώτης Ανδριόπουλος.

Να σημειωθεί ότι, στη διοργάνωση συμμετείχαν επίσης και 300 αθλητές από τις ομάδες της περιοχής, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες της ΑΤΤΙΚΗΣ και να αποκομίσουν αρκετές εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, στη διοργάνωση συμμετείχαν από την περιοχή μας οι: ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ, ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ενώ από την Αττική οι:  COSMOS ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΣ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΑ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΟ, ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ, ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΑΟ ΡΟΔΩΠΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΥΡΩΝΑ, KALLITHEA FUTSAL, ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

X