ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ

‘’ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ‘’

 Τετάρτη 4 Ιουλίου γίναμε μικροί αστροναύτες και ταξιδέψαμε στον πλανήτη Άρη όντας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου με βοηθό στις εξερευνήσεις μας την κα  Βασιλική Κυριακοπούλου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό.

Γίναμε μια δυνατή ομάδα με ικανούς μικρούς εξερευνητές και χρησιμοποιώντας το χειροποίητο τηλεσκόπιο μας είδαμε και φανταστήκαμε στο «Για φαντάσου…» τη ζωή μας στον Άρη. Το μαγικό ταξίδι μας βοήθησε να ρίξουμε κλεφτές ματιές στο μέλλον.

Ήταν ένα ταξίδι γνώσης και κατάκτησης του κόκκινου πλανήτη, ένα ταξίδι έμπνευσης για μια καλύτερη ζωή στη Γη μας αλλά και για την εξερεύνηση του διαστήματος, την καλύτερη υγεία μας, την αγάπη για τη Γη και την φανταστική ζωή στον Άρη. Στο δικό μας διαστημόπλοιο είχαμε συνεπιβάτες την κα Σοφία Κολοκοτρώνη, βιβλιοθηκονόμο της βιβλιοθήκης μας και την κα Μαρία Ευαγγελάτου, φιλόλογο.

Η δράση μας γέμισε με όνειρα για το μέλλον μας και μας έκανε να περιμένουμε με χαρά, ικανοποίηση και επιθυμία την επόμενη εξερεύνηση μας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στην καλοκαιρινή μας εκστρατεία στο «Για φαντάσου…».

#KE2019gr

 

X