Σκοπός του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» είναι η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών ιδιαίτερα στους συμπολίτες με την περισσότερη ανάγκη, όπως η εργαζόμενη μητέρα, τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Φροντίζουμε, στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σε όλες αυτές τις κοινωνικές ομάδες δείχνοντας καθημερινά το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας.

Τα ΚΑΠΗ διοργανώνουν εκδρομές και δημιουργικές ενασχολήσεις όπως ο χορός και το θέατρο, οι Παιδικοί Σταθμοί ως σύγχρονα κέντρα φιλοξενίας και προσχολικής εκπαίδευσης φροντίζουν τα παιδιά και στηρίζουν τους εργαζόμενους γονείς, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες παρέχουν γνώση για όλους και λειτουργούν ως κέντρα προαγωγής του πολιτισμού μαζί με το δίκτυο Μουσείων και Πινακοθηκών του Νομικού Προσώπου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας, τις πολιτιστικές και αθλητικές μας δραστηριότητες, εξερευνήστε την ιστοσελίδα του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

 

Σας εύχομαι καλή περιήγηση.
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή,

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

Ανδριόπουλος Παναγιώτης